Kursevi

Nekim je polaznicima jednostavnije i zabavnije da uče strani jezik u društvu drugih polaznika. Mscuela Vam nudi upravo takvu vrstu nastave u, isključivo malim grupama, do 5 polaznika.

Grupni kursevi u školi Mscuela sastoje se od 64 školska časa i odvija se dinamikom 2x2 ili 1x4(subotom).

Težište rada je na konverzaciji, a radi se na temama i vokabularu koji ćete vrlo brzo moći iskoristiti ako se nađete u zemlji čiji jezik učite. Strani jezik počinjete da govorite već od prvog susreta, a svoj napredak možete osetiti već nakon prvog dolaska. Nastava obuhvata i teme vezane za kulturu zemlje jezika koji učite tako da se i na taj način pripremate da se uklopite u njihove običaje.

Svi naši profesori dostupni su putem e-maila, za bilo kakva pitanja vezana za časove koje ste eventualno propustili, kao i za eventualne nejasnoće vezane uz gradivo koje se učilo na času.

Namenjena je:

polaznicima koji pridaju važnost motivaciji i fleksibilnosti koje nudi grupna nastava.

Prednosti:

 •  i ovde se uživa u komunikacijskom pristupu, gde ujedno članovi grupe dele svoje poglede, iskustva i misli
 •  isplativa i pristupačna alternativa drugim vrstama nastave
 •  učite i od ostalih članova idući prema zajedničkom cilju.

Tok nastave:

 1. grupe su ograničene na 3 - 5 polaznika, što pruža svakom od njih mogućnost izražavanja i učestvovanja u radu grupe, samim tim dovoljnu pažnju nastavnika;
 2. nastava za grupe i timove moguće je organizovati na vašoj lokaciji. Posebni aranžmani zahtevaju najavu.

Polu-individualna

• Polu-individualna nastava je nastava od 2 polaznika.
• Povezujemo prednosti privatnog okruženja za učenje s prednostima grupne nastave. U ovom obliku nastave učite strani jezik s još jednom osobom uz uštedu novca.

Namenjena je:

 • kolegama, parovima ili prijateljima koji planiraju da putuju zajedno u inostranstvo ili žele da nauče novi jezik u društvu osoba s kojima se najprijatnije osećaju;

Prednosti:

 • uživate u prednostima gotovo individualne nastave po povoljni.jim cenama
 • imate potpunu pažnju nastavnika, a usprkos tome učite u grupi.
 • od početka razmišljate i govorite na stranom jeziku bez prevođenja.

Tok nastave:

• optimalna iskoristivost nastave - najmanje 50% vremena govorite na stranom jeziku

Preostalo vreme slušate govor svog nastavnika, kao i govor svog partnera u nastavi.

Individualna

Individualna nastava Vam nudi maksimalnu fleksibilnost. Raspored i jezički zadaci su osmišljeni tako da u potpunosti zadovolje Vaše potrebe za snalaženjem na stranom jeziku.

Namenjena je polaznicima koji usprkos popunjenom rasporedu žele brzo da nauče novi strani jezik.

Prednosti:

 • celokupna pažnja Vašeg nastavnika.
 • sami određujete tempo učenja.
 • od početka razmišljate i govorite na stranom jeziku bez prevođenja.
 • provodite sve vreme učeći - 50% slušajući i 50% razgovarajući.

 

Nastava za preduzeća
Mscuela govori poslovnim jezikom!

Kad govorimo o učenju novog stranog jezika ili o autentičnom upoznavanju neke druge kulture, MSCUELA je pravi partner za Vas i Vaše saradnike.
MSCUELA nudi kurseve jezika kako za zaposlene pojedinačno, tako i za celu firmu. Nastava se održava u našom jezičkom centru ili u Vašoj firmi. Vama i Vašim saradnicima stavljamo na raspolaganje izveštaje o napretku u učenju, tako da u svakom trenutku možete da imate uvid u trenutni stepen svoga znanja.

Najbolje rešenje za mala i velika preduzeća je da se kurs organizuje u njihovim prostorijama. Na taj način sigurno da veći procenat polaznika redovno prisustvuje časovima što je najbitnije za uspešni napredak.
Osim učenja stranog jezika, na ovaj način Vaši službenici dodatno sarađuju i diskutiraju u opuštenoj atmosferi, što doprinosi izgradnji boljih odnosa i saradnje u kolektivu.

Organizujemo opšte standardne kurseve jezika ili poslovne komunikacije i jezika struke.

Poslovna komunikacija podrazumeva usvajanje veština za kojima polaznici svakodnevno imaju potrebu na svom poslu (telefoniranje, dopisi, prezentacije, pisma, govori, sastanci isl.). Jezik struke podrazumeva rad na temama koje su vezane za Vašu delatnost. Takav kurs temelji se na materijalima koji se izrađuju u saradnji s predstavnikom preduzeća ili samim polaznicima.

Priprema za polaganje međunarodnih ispita

U školi stranih jezika MSCUELA možete da upišete sledeće pripremne kurseve za polaganje međunarodnih ispita:

FCE - First Certificate in English - opšte znanje engleskog jezika

CAE - Certificate in Advanced English - visok nivo znanja engleskog jezika

CPE - Certificate of Proficiency in English - najviši nivo znanja engleskog jezika

DELE - Diplomas de Espanol como Lengua Extranjera ( Inicial, Intermedio, Superior)

Ovi kursevi slušaju se dva semestra (128 časova) i zahteva se visok nivo znanja jezika.

Naši profesori upućeni su u strukturu navedenih ispita i njihovu kompleksnost. Tokom kursa polaznici dobijaju uvid u kompletan sadržaj ispita koji žele da polažu.

Mscuela konverzacijski kursevi

Za ovu vrstu kurseva podrazumeva se da već dosta dobro vladate gramatikom i želeli biste da svoje postojeće znanje upotpunite upravo na način da komunicirate na stranom jeziku i bavite se temama koje su od Vašeg interesa. Program konverzacijskog kursa škole Mscuela kreira se uz pomoć Vaših analiza interesa, a svaki konverzacijski kurs se temelji na projektu koji se dogovara s celom grupom i profesorom.

Ovakvi kursevi odžavaju se jednom nedeljno po dva školska časa, a ukupno ih ima 30.

Kursevi za decu

Dobro došli u Mscuela Kids!

Dečji kursevi su namenjeni budućim velikim ljudima. Istina je da deca najbrže i najlakše uče, a ono što se nauči u dečijem dobu ostaje za ceo život. To treba iskoristiti i investirati u budućnost. Što ranije počnu da uče i aktivno primenjuju jezik, čak i izvan škole, to će lakše postići željeni cilj. Učenje jezika osim toga podstiče i celokupni duhovni razvoj. Rano naučen strani jezik značajno poboljšava poslovne mogućnosti u budućnosti.

Mi u našoj školi sve to znamo i drago nam je što možemo sve da Vam i dokažemo, da pomognemo deci da zadrže i razvijaju svoje urođene talente, da izgrade svoje stavove upravo kroz upotrebu stranog jezika. Mscuela nudi kreativne predavače koji crpe svoju inspiraciju iz nepresušnog izvora dečje mašte.

Programi škole stranih jezika su zamišljeni tako da kod polaznika razviju ljubav prema jeziku i da ih upoznaju sa drugom kulturom, običajima i ličnostima. Svakako da pri tome ne zapostavljamo primarni cilj da našim mladim studentima priuštimo najkvalitetniju nastavu s ciljem da njihovo znanje ostane trajno.

Šta mali drugari i njihovi roditelji treba da znaju

Možete da birate - engleski i španski jezik.
Mi smo tu da zainteresujemo decu za učenje stranog jezika i kulture. Usvajanje fonetskog sistema stranog jezika je olakšano učenjem pesmica i recitacija, najčešćih fraza, uz neizbežne edukativne igre. Deca razvijaju aktivnosti razumevanja, pamćenja, podražavanja, pa tako i aktivnog korišćenja stranog jezika. Tako se podstiču dečje kreativne mogućnosti kroz zabavu i igru, savladava se stidljivost i uči se ponašanje u grupi i društvu. Osposobljenost za najjednostavniju komunikaciju na stranom jeziku daje veliku mogućnost za postizanje dobrog uspeha iz stranog jezika u kasnijem školovanju.

Kako roditelji prate napredovanje svoje dece?

To je prezentacija programa i usvojene materije kroz dva javna časa godišnje i otvorenost za sugestije i ideje.

Zašto treba učiti strani jezik u tom uzrastu?

Iskustvo u radu sa predškolskom decom nam je potvrdilo da deca u tom uzrastu (4-7 god) izuzetno lako savladavaju strani jezik, jer su u tom životnom dobu sklona imitiranju i podražavanju, a što je najvažnije nemaju straha da će pogrešiti. Proces učenja stranog jezika se odvija istovremenim bogaćenjem maternjeg jezika.
Kroz pevanje, crtanje, kreativni rad ili ples deca uče sa nama sa razumevanjem i puuuno zabave!

Škola MSCUELA nudi i intenzivnu grupnu nastavu

 • INTENZIVNI STANDARDNI KURS - što podrazumeva 4-5 puta dvočasovne nastave u toku sedmice.
 • INTENZIVNE LETNJE KURSEVE

Prijava

 1. Ime i prezime(*)
  Invalid Input
 2. E-mail(*)
  Napišite ispravno vašu e-mail adresu
 3. Telefon(*)
  Invalid Input
 4. Adresa(*)
  Invalid Input
 5. Vrsta kursa(*)
  Invalid Input
 6. Doba dana(*)
  Invalid Input
 7. Antispam(*)
  Antispam   ResetujPogrešan unos